Aanmelden en betalen

Om deel te nemen aan een dansavond bij DansJeVrij - Amersfoort vragen wij je aan te melden.

Wij gebruiken het reserveringssysteem bij Hipsy.nl. Na aanmelding kun je aansluitend betalen via iDeal.
Je kunt jezelf en een ander tegelijk aanmelden en daarvoor betalen.

Alleen degene die aanmeldt, ontvangt op het opgegeven mailadres een bevestiging. Let op je spambox, daarin kunnen deze mails in terechtkomen helaas.

Entree voor de hele avond is €18,50* als je vooraf reserveert en betaalt.

Kom je na de workshop, betaal je €16*.

*) Exclusief betaalkosten.

Of kom op de bonnefooi

Wil je niet vooraf reserveren en betalen, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 (of €18 na 21u) bij de kassa (graag contant gepast, eventueel tikkie mogelijk of pin indien aanwezig) en je kunt meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren graag je naam en telefoonnummer. We hanteren dus een maximum aantal dansers.

---

De mails die je ontvangt door het gebruik van dit reserveringssysteem, dus na aanmelden, plaatsing, wachtlijst of annulering, worden automatisch aangemaakt en verzonden. Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via het contactformulier.

Annuleren

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd". Doe dit zo tijdig mogelijk, want is er een wachtlijst, dan kunnen we een ander uitnodigen.

Kom niet met luchtwegklachten

Check voor de zekerheid via deze link je (corona-)gezondheid. Mocht je vlak voor de dansavond klachten krijgen, meld je dan af! Stuur ook dan een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd".

Wil je helpen met opbouwen en opruimen van de dansavond?

Wil je meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het voor jou vrij entree, vanzelfsprekend.