Aanmelden en betalen

Wij gebruiken een geautomatiseerd reserveringssysteem. Na aanmelding kun je aansluitend betalen via iDeal.
Je kunt jezelf en een ander tegelijk aanmelden en daarvoor betalen. Een gedetailleerde beschrijving van de stappen die nodig zijn om je te registreren en je aan te melden voor de dansavond, lees je hier.

Meld je eerst aan

Heb je nog geen account, maak dan eerst een gebruikers account aan. Daarmee kun je steeds weer inloggen om je op te geven voor een andere dansavond. Bij voorkeur heeft iedere deelnemer een eigen account. Meld je eerst aan voor de betreffende dansavond via deze link en betaal, dan ontvang je een bevestiging per mail. Alleen degene die aanmeldt, ontvangt op het opgegeven mailadres een bevestiging. Let op je spambox, daarin kunnen deze mails in terechtkomen helaas.

Is het maximum aantal deelnemers bereikt dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.

Wanneer jij je op de wachtlijst plaatst, dan ontvang je een bevestiging daarvan.
Zodra er plek is, ontvang je hierover bericht, en kun je betalen. Betaal dan zo spoedig mogelijk, waarna de deelname per mail wordt bevestigd.

Entree voor de hele avond is €17* als je vooraf reserveert en betaalt.

Kom je na de workshop, betaal je €15*.

*) Exclusief betaalkosten.

Wil je niet vooraf reserveren en betalen, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €18 (of €16 na 21u) bij de kassa (graag contant gepast, eventueel pin of tikkie mogelijk) en je kunt meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren graag je naam en telefoonnummer. We hanteren dus een maximum aantal dansers.

---

De mails die je ontvangt door het gebruik van dit reserveringssysteem, dus na aanmelden, plaatsing, wachtlijst of annulering, worden automatisch aangemaakt en verzonden. Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via het contactformulier.

Om te voorkomen dat onze mail in jouw spambox terecht komt, zet dan "geen_antwoord@supersaas.nl" bij je vertrouwde adressen.

Annuleren

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd". En graag in de reserveringsagenda je opgave verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor de workshop begint. Indien mogelijk graag eerder annuleren. Want is er een wachtlijst, dan kan iemand anders komen.

Kom niet met luchtwegklachten

Check voor de zekerheid via deze link je (corona-)gezondheid. Mocht je vlak voor de dansavond klachten krijgen, meld je dan af! Stuur ook dan een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd".

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wil je meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je ondersteunt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!