€19 voor de hele dansavond als je vooraf reserveert en betaalt*.

Entree voor de hele avond incl. workshop is €19*, Je dient vooraf te reserveren en betalen.
Het is niet meer mogelijk op de bonnefooi te komen voor de workshop.

Kom je na 21u (dus na de workshop), betaal je €18 als je op de bonnefooi komt of €15*, als je vooraf reserveert en betaalt. Je kunt zelfs vlak voordat je naar binnen gaat, nog reserveren (zolang het niet uitverkocht is).

*) Exclusief betaalkosten.

Reserveren en te betalen gaat via deze link bij Hipsy.nl. De entreeprijs is per persoon en per betaling worden kosten in rekening gebracht.
Als je aanmelding/reservering en betaling goed is gegaan, ontvang je een bevestiging van de deelname. Alleen degene die aanmeldt, ontvangt op het opgegeven mailadres een bevestiging. Houd alsjeblieft je spambox ook in de gaten, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.
Van iedereen die heeft gereserveerd en betaald hebben wij een actueel overzicht op de avond, daarom hoef je geen papieren ticket mee te nemen.

Ook na 21u heeft reserveren echt de voorkeur. En als je dan op de bonnefooi komt...

Voor de hele avond, dus incl. de workshop, kun je alleen reserveren en betalen. Na 21u kun je eventueel op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €18 bij de kassa (graag contant en gepast, soms is tikkie mogelijk of pin) en je kunt meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren graag je naam en telefoonnummer. We hanteren dus een maximum aantal dansers. Vaak is de workshop op de dag zelf en eerder al uitverkocht, dus reserveer tijdig.

De mails die je ontvangt door het gebruik van dit reserveringssysteem, dus na aanmelden, worden automatisch aangemaakt en verzonden. Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via het contactformulier.

Annuleren

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd". Wij brengen bij het terugbetalen een klein bedrag in rekening.

Kom niet als je je niet lekker, verkouden of grieperig voelt...

Mocht je vlak voor de dansavond klachten krijgen, meld je dan af! En stuur dan een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp "deelname geannuleerd".

Lees ook onze kenmerken en huisregels.

Wil je meehelpen met opbouwen en opruimen?

Wil je meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Dan nemen we contact op om je mogelijkheden te bespreken. Voor die avond dat je helpt is het voor jou natuurlijk vrij entree.

Deel deze pagina