DansJeVrij in Amersfoort

€ 18,50 voor de hele dansavond als je vooraf reserveert en betaalt*.

Kom je na de workshop, betaal je €16*.
*) Exclusief betaalkosten

Reserveren en te betalen gaat via deze link bij Hipsy.nl. De entreeprijs is per persoon en per betaling worden kosten in rekening gebracht.
Als je aanmelding/reservering en betaling goed is gegaan, ontvang je een bevestiging van de deelname. Houd alsjeblieft je spambox ook in de gaten, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht. Van iedereen die heeft gereserveerd en betaald hebben wij een actueel overzicht op de avond, daarom hoef je geen papieren ticket mee te nemen.

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen bij het terugbetalen een bijdrage in de kosten.

Niet reserveren?
Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa of €18 na 21 uur (graag gepast, eventueel tikkie mogelijk of pin indien aanwezig) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Je interesse tonen bij het facebook-evenement (op de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij op prijs!  Maar meld je wel aan.

Lees ook onze kenmerken en huisregels.

Begintijd in Amersfoort

Tien minuten voor aanvang is de zaal open en kun je al wat bewegen; er klinkt rustige muziek. We beginnen om 19:50 uur. De workshop duurt tot ongeveer 21 uur. Daarna begint de vrije dansavond. Kom op tijd als je aan de workshop wilt deelnemen. Na 21 uur kun je ook binnenkomen.

Einde dansavond omstreeks 23:15 uur.

Wil je meehelpen met opbouwen en opruimen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend.