€ 17*/€ 15* voor de hele dansavond

als je vooraf reserveert en betaalt. Kom je na de workshop, betaal je €15.  *) Exclusief betaalkosten.

Niet reserveren?
Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €18 bij de kassa of €16 na 21 uur (graag gepast, eventueel pin of tikkie) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Er zijn meerdere manieren om te reserveren en te betalen: dit kan via deze link bij SuperSaas (hoe je dat doet, kun je hier lezen), of gemakkelijk via Hipsy.nlAls je aanmelding/reservering en betaling goed is gegaan, ontvang je een bevestiging van deelname. Houd alsjeblieft je spambox ook in de gaten, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen een bijdrage in de kosten.

Je interesse tonen bij het facebook-evenement (op de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij op prijs!  Maar meld je wel aan.

Lees ook onze kenmerken en huisregels.

Begintijd in Amersfoort

Zaal open vanaf 19.45u. Indien er een workshop is, begint deze om 20.00 uur tot ongeveer 21.10 uur. Daarna begint de vrije dansavond. Kom op tijd als je aan de workshop wilt deelnemen. Na 21.10 uur kun je ook binnenkomen.

Einde dansavond omstreeks 23.00 uur.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!