Het organiserend team

Het team van DansJeVrij! zorgt voor de continuïteit. En dat kan alleen door en met de praktische hulp van mede-dansers bij het op- en afbouwen, de inzet van de gast-dj's en de dans-professionals die de workshop geven.

In 1992 zijn we begonnen als DanceFree ©. Vanaf 2001 werd dit DansJeVrij!, onder de bezielende leiding van Carolien Kerlen. In 2013 wilde Carolien zich vooral gaan bezighouden met DJ-en en de organisatie graag overdragen aan anderen. Zo ontstond het team DansJeVrij!

Eind mei 2018 overleed Carolien. Voor het team was dit het afsluiten van een tijdperk. Maar wel met het voornemen om het bijzondere karakter van DansJeVrij! in de geest van Carolien te blijven vormgeven: uitdagend, inspirerend, verrassend!

Sinds 2013 ontstond een team en informele vereniging met het oogmerk om (sinds 2017) twee keer per maand een DansJeVrij! dansavond te organiseren.

Vanaf 2020 heeft inmiddels iedere locatie een eigen organisatievorm dat voor de organisatie en coördinatie van de dansavond zorgt.
- Het team van DansJeVrij! Naarden bestaat uit Grazia, Emile en Huub. Deze 0rganisatie regelt het huren van de dansruimte, de workshop en maakt afspraken met de DJ. Het team regelt ook de pr, zorgt voor extra hulp voor de catering, inrichting van zaal, verkleed- en zitgelegenheid, schoonmaken van de gebruikte ruimtes.

- Het Team van DansJeVrij! Amersfoort uit Sebas, Esther, Lot en Reinier.
DansJeVrij-Amersfoort is als zogenaamde eenmanszaak geregistreerd bij de KvK onder nummer 67795536; verantwoordelijk hiervoor is Reinier. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de 0rganisatie, waaronder het huren van de dansruimte, de workshopgever en DJ. Reinier regelt ook de pr en zorgt voor extra hulp voor de catering, inrichting van zaal, verkleed- en zitgelegenheid, schoonmaken, wat we noemen de op- en afbouw van de dansavond.

Er komt nog een actuele groepsfoto.

Wij vinden het fijn en belangrijk om een kring van sterk betrokken dansers om ons heen te hebben, dus

ben jij betrokken bij DansJeVrij!

dan noteren wij graag je naam. Zodat wij je incidenteel kunnen benaderen met een vraag om hulp. Bijvoorbeeld heel praktisch, zoals het opbouwen of opruimen, of voor de promotie van DansJeVrij! Ook betrekken wij je graag bij op-de-toekomst-gerichte vragen. Mocht je daarvoor beschikbaar willen zijn, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

En/of word lid van de facebookgroep "Betrokken bij DansJeVrij!"

Deel deze pagina