De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
Amersfoort

Route naar: De Danswerkplaats te Amersfoort

De Danswerkplaats bevindt zich op het voormalige fabrieksterrein van de Prodentfabriek: Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort. Nu veranderd in De Nieuwe Stad. Dit is een dynamische microstad met ruimte om te werken, leren en verblijven; een levendige en sociale plek met festivals, een poppodium, restaurants, gedeelde moestuinbakken en een sterke lokale gemeenschap.

Ingangen voor voetgangers zijn aan de Kleine Koppel 70 (hoofdingang) en aan de Overijsselsestraat.

Loop vanaf de hoofdingang Oude Fabriekstraat, ca 100 meter door tot restaurant Hoog Vuur. Daar aangekomen rechts door de openstaande blauw ijzeren deuren naar binnen.

Voor de auto: route en parkeren
Navigeer naar de kruising: Brabantsestraat x Limburgsestraat (in die straten is het betaald parkeren tot 20:30u). Gratis parkeren is helaas heel beperkt mogelijk. Het is niet toegestaan om op het fabrieksterrein zelf te parkeren, er wordt streng gehandhaafd.
Een handige site om de parkeermogelijkheden te bekijken is deze parkeersite.
Parkeergarage: navigeer naar ‘Eemlaan’. Je kunt bijvoorbeeld parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanuit de parkeergarage loop je zo naar De Nieuwe Stad. Bekijk hier de plattegrond van het terrein. De ingang voor DansJeVrij! is nummer 1 op dit kaartje.

Vanaf NS station Amersfoort
is het ca. 15 minuten lopen via de Piet Mondriaanlaan.

Ook stoppen er bussen voor de ingang van De Nieuwe Stad.

Wil je dansen zonder parkeerproblemen? Kom dan naar DansJeVrij in Naarden!

Deel deze pagina