Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

een 5Ritmes workshop
met Annelies Verseveld

Annelies Verseveld

Ruimte

Annelies Verseveld verzorgt voor ons op 1 augustus een uitgebreide 5Ritmes workshop die om 20 uur begint en doorgaat tot 22.30 uur. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop.

Het thema van deze workshop is Ruimte. De ruimte in jezelf en de ruimte voor de regels die er om ons heen zijn. De ruimte die je inneemt dichtbij jezelf en de ruimte in verbinding met de ander. Het verlangen naar contact en elkaar zien.

Annelies zal dit doen aan de hand van 5Ritmes dans en dus aan de hand van de 5 verschillende bewegingsvormen: Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stil. Samen vormen ze een WAVE van energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Gevoelens, gedachten, sensaties in het lijf worden in beweging gebracht en zo ontwikkel je kracht, creativiteit en vrijheid. Het is actief bezig zijn en meditatie ineen. De dans van het moment, uniek, zoals alleen jij dit kan.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de workshop start om 20.00 uur en het einde is om 22.30.

Vooraf aanmelden en betalen

Voor deze workshop moet je je vooraf aanmelden. Je betaalt ook vooraf.  De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro.  Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan dans(at)dansjevrij(punt)nl. Vermeld je naam en telefoonnummer en graag ook van de personen die je tegelijkertijd aanmeldt.
Je ontvangt een bevestiging wanneer je kunt komen en de betalingswijze. Houd alsjeblieft ook je spambox in de gaten want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.

Let op: er is een limiet aan het aantal deelnemers. Je krijgt na jouw aanmelding sowieso bericht: je behoort tot de deelnemers of je staat op de wachtlijst.

Annelies Verseveld


De derde zaterdag van augustus willen we gaan dansen in de natuur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je hierover op de hoogte wilt blijven.

Gegevens

Datum:
1 augustus 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.