Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

een 5Ritmes workshop
met Annelies Verseveld

Annelies Verseveld

Ruimte

Annelies Verseveld verzorgt voor ons op 1 augustus een uitgebreide 5Ritmes workshop die om 20 uur begint en doorgaat tot 22.30 uur. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop.

Het thema van deze workshop is Ruimte. De ruimte in jezelf en de ruimte voor de regels die er om ons heen zijn. De ruimte die je inneemt dichtbij jezelf en de ruimte in verbinding met de ander. Het verlangen naar contact en elkaar zien.

Annelies zal dit doen aan de hand van 5Ritmes dans en dus aan de hand van de 5 verschillende bewegingsvormen: Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stil. Samen vormen ze een WAVE van energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Gevoelens, gedachten, sensaties in het lijf worden in beweging gebracht en zo ontwikkel je kracht, creativiteit en vrijheid. Het is actief bezig zijn en meditatie ineen. De dans van het moment, uniek, zoals alleen jij dit kan.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de workshop start om 20.00 uur en het einde is om 22.30.

Vooraf aanmelden en betalen

Voor deze workshop moet je je vooraf aanmelden. Je betaalt ook vooraf.  De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro.  Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan dans(at)dansjevrij(punt)nl. Vermeld je naam en telefoonnummer en graag ook van de personen die je tegelijkertijd aanmeldt.
Je ontvangt een bevestiging wanneer je kunt komen en de betalingswijze. Houd alsjeblieft ook je spambox in de gaten want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.

Let op: er is een limiet aan het aantal deelnemers. Je krijgt na jouw aanmelding sowieso bericht: je behoort tot de deelnemers of je staat op de wachtlijst.

Annelies Verseveld


De derde zaterdag van augustus willen we gaan dansen in de natuur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je hierover op de hoogte wilt blijven.

Gegevens

Datum:
1 augustus 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20

3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.