Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijk vrij in dans en muziek!

Een feestelijke DansJeVrij! avond met eerst een workshop “Het lichaam spreekt” door Sebas en dan vanaf ongeveer 21 uur … bewegen, ontmoeten, verstillen, even los gaan, kortom… jouw dans dansen! Voor wie alleen wil dansen, of juist samen op de muzikale keuzes van DJ Reinier “outside the box”

De dansavond begint om 20 uur en eindigt rond 23.00 uur. Wil je even zitten en praten, is er buiten de zaal hiervoor gelegenheid met thee/water. Die ruimte is helaas niet verwarmd; er liggen wel wat dekentjes.

Graag reserveren en betalen* via deze site.

VEILIGHEID ivm CORONA (voor uitleg zie deze pagina*)We vragen alle bezoekers om op de dag van de dansavond een ZELFTEST of een test bij TESTENVOORTOEGANG te doen. (ook als je gevaccineerd bent). Ook het team DansJeVrij! Amersfoort doen allemaal een test. Wij zijn van mening dat als iedereen een test doet dit meer helpt dan een QR-code. Het is iets veiliger en sluit niemand uit.
Lees ook de annuleringsregeling.

van 20 tot 21 uur Bewegingsdialoog – het lichaam laten spreken
In deze workshop word je meegenomen om je lichaam te laten spreken. We beginnen met een uitgebreide warming-up en solo dans; we oefenen specifieke bewegingen die je meer ruimte en mogelijkheden in je lichaam geven. Ook jouw eigen beleving krijgt de ruimte om te spreken. Hiermee ontwikkel jij jouw bewegingstaal.

Daarna gaan we met deze bewegingen met een andere danser in dialoog – “spreken en luisteren” met je lichaam.

We gebruiken onze bewegingstaal en de dialoog om elkaars dans te inspireren en je daardoor te laten meenemen. Op afstand op elkaar reageren.

Laat je dans zo vleugels krijgen!

NB Omdat misschien niet alle bezoekers zich veilig zullen voelen om dichtbij anderen te dansen, zal Sebas in deze workshop je vormen aanreiken om op afstand van elkaar, toch zeer interactief met anderen te kunnen dansen. Kijk maar wat je er van wilt gebruiken in de dansavond.

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

over Sebas van Wetten:Sebas wil met zijn lessen graag anderen inspireren om nieuwe mogelijkheden en expressie in hun dans te vinden. Daarbij gebruikt hij beelden uit de natuur en zoekt naar de muzikaliteit en poëzie in de beweging. Al meer dan 20 jaar danst en geeft hij les in Contact-Impro.Daarnaast is hij fysiotherapeut en gebruikt zijn kennis van het bewegende en genezende lichaam om op een veilige en gezonde manier te leren bewegen.Meer over cursussen en workshops van Sebas: dansavontuur.nl

Gegevens

Datum:
5 feb
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€17 – €20

Organisator

team DansJeVrij – Amersfoort
E-mail:
amersfoort@dansjevrij.nl

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20

3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.