Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Reserveren en te betalen gaat via deze link bij Hipsy.nl

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen

workshop met Kees Lemmens
vanaf 21u DJ Reinier

Een DansJeVrij! avond met eerst een workshop door Kees Lemmens.

En dan vanaf ongeveer 21u bewegen, ontmoeten, verstillen, even los gaan, kortom... jouw dans dansen! Voor wie alleen wil dansen, of juist samen. Heerlijk vrij in dans en muziek! Daar maken we ruimte voor op de muzikale keuzes van DJ Reinier "outside the box".

Bodily Space – deep listening

De ruimte van het lijf kan ervaren worden als een van verscheidene en variabele kwaliteiten; dichtheden, structuur en speelruimte, van de verschillende weefsels en organen ...sensaties die gevoeld kunnen worden als gesitueerd in deze ruimte, terwijl ze ook de ervaring ervan uitmaken ....een landschap van attentie, intentie, en misschien emoties? Ik wil Contact Improvisation en dans-techniek graag benaderen vanuit een diep luisteren naar de informatie in 'bodily space'. En, als we er komen, kunnen we ons afvragen tot waar de ruimte van ons lichaam reikt.

De dansavond begint met de workshop om 19:50 en eindigt rond 23:15.

Dansvloer-code DansJeVrij!
Op de dansvloer wordt niet gesproken. Social-talk kun je in de loungeruimte doen. Wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.
Voor wie even wil zitten en praten is er buiten de zaal hiervoor gelegenheid met knabbel en thee/water.

Graag reserveren en betalen* via de Hipsy-site.
*annuleringsregeling


Over Kees Lemmens

In mijn dansen ben ik rijkelijk geïnspireerd door andere kennisgebieden: ik heb eerst architectuur en ook wat filosofie gestudeerd, en ik heb gewerkt in de architectuur en als beeldend kunstenaar. Ik geniet ervan hoe in het bijzonder Contact Improvisation me bewust maakt van het lijf, andere mensen, en de wereld ...in een spectrum van anatomie tot emotie en tot pure fysica en meta-fysica. Ik reis veel voor mijn dansen en werkte met vele internationale docenten. Het nemen en geven van workshops beschouw ik al een samen leren. Ik heb cursussen gegeven voor, en geef nog steeds af en toe dans bij, het LAK-theater en de VAK in Delft en ik co-organiseer en geef workshops op CI-events in binnen- en buitenland.

Gegevens

Datum:
6 mei 2023
Tijd:
19:50 - 23:15
Kosten:
€18.50 – €20
Boek hier:
https://hipsy.nl/event/9203-dansjevrij-amersfoort

Organisator

team DansJeVrij – Amersfoort
E-mail:
amersfoort@dansjevrij.nl

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.