Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

5Ritmes workshop
met Annelies Verseveld

Annelies Verseveld

Ont – Moeten in Verbinding

Annelies Verseveld verzorgt voor ons op 3 juli een uitgebreide 5Ritmes workshop. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop.
De inloop is vanaf 19.45 uur, de workshop start om 20.00 uur en het einde is om 22.30 uur.

“Mijn naam is Annelies en graag breng ik mensen in beweging. Ik geef al 22 jaar les aan diverse groepen: als docent verwondering en als consious dance medicine facilitator geef ik les in 5ritmes in de Danswerkplaats in Amersfoort.

De dansvloer is voor mij een heilige ruimte waar iedereen en iedere dans welkom is. In de dans vind ik mijn (bewegings)vrijheid en plezier. Ik leer het moment te vertrouwen en me te verbinden met wat er in mij beweegt, met de ander, met het grote geheel. Zo groei ik. Dit vergroot mijn levensvreugde, creativiteit, bewegingsruimte, LIEFDE en verwondering.

Als DJ tijdens jullie DansReis zal ik de muziek in golven laten komen en gaan.
We dansen zogezegd meerdere Waves*: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil.

Deze avond staat in het teken van Ont – Moeten in Verbinding

Eerst contact met jezelf, jouw lijf, in beweging. De energie in je lichaam en hoe die stroomt of niet stroomt. Dan met de Ander – wat gebeurt er in die dans op 1,5 meter afstand. Blijf je bij jezelf of ga je op in de ander? Hoe is die verbinding en hoe beweegt het?

De Groep – door los te schudden wie je denkt te moeten zijn of wie de ander moet zijn ervaar je je verbinding met jouw unieke plek in de groepsenergie.

Vandaar ontstaat er ruimte voor jouw eigen wijze vrije dans. Voor ontmoetingen of alleen dansen. Maar altijd in verbinding. Aan het eind vertraagt de dans en kun je verbinding maken met iets groters of diepers dat jou beweegt. Noem het Spirit of Liefde of Natuur.

Ik neem je mee en laat je vrij. Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg! “

*) De 5Ritmes zijn ontwikkeld door Gabrielle Roth.
Het is een prachtige simpele en helende dansmeditatie door 5 verschillende bewegingsvormen:
Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stil . Samen vormen ze een W A V E van energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Gevoelens, gedachten, sensaties in het lijf worden in beweging gebracht en zo ontwikkel je kracht, creativiteit en vrijheid. Het is actief bezig zijn en meditatie ineen. De dans van het moment, uniek, zoals alleen jij dit kan.

Vooraf aanmelden en betalen

Voor deze workshop moet je je vooraf aanmelden. Als er nog plek is, betaal je ook vooraf.  Dit gaat via een reserveringssite “SuperSaas”.
Je krijgt na jouw aanmelding sowieso bericht: je behoort tot de deelnemers of je staat op de wachtlijst. Meer informatie zie (klik op) de pagina “aanmelden en betalen”.

Annelies Verseveld

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.