Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

5Ritmes workshop
met Annelies Verseveld

Annelies Verseveld

Ont – Moeten in Verbinding

Annelies Verseveld verzorgt voor ons op 3 juli een uitgebreide 5Ritmes workshop. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop.
De inloop is vanaf 19.45 uur, de workshop start om 20.00 uur en het einde is om 22.30 uur.

“Mijn naam is Annelies en graag breng ik mensen in beweging. Ik geef al 22 jaar les aan diverse groepen: als docent verwondering en als consious dance medicine facilitator geef ik les in 5ritmes in de Danswerkplaats in Amersfoort.

De dansvloer is voor mij een heilige ruimte waar iedereen en iedere dans welkom is. In de dans vind ik mijn (bewegings)vrijheid en plezier. Ik leer het moment te vertrouwen en me te verbinden met wat er in mij beweegt, met de ander, met het grote geheel. Zo groei ik. Dit vergroot mijn levensvreugde, creativiteit, bewegingsruimte, LIEFDE en verwondering.

Als DJ tijdens jullie DansReis zal ik de muziek in golven laten komen en gaan.
We dansen zogezegd meerdere Waves*: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil.

Deze avond staat in het teken van Ont – Moeten in Verbinding

Eerst contact met jezelf, jouw lijf, in beweging. De energie in je lichaam en hoe die stroomt of niet stroomt. Dan met de Ander – wat gebeurt er in die dans op 1,5 meter afstand. Blijf je bij jezelf of ga je op in de ander? Hoe is die verbinding en hoe beweegt het?

De Groep – door los te schudden wie je denkt te moeten zijn of wie de ander moet zijn ervaar je je verbinding met jouw unieke plek in de groepsenergie.

Vandaar ontstaat er ruimte voor jouw eigen wijze vrije dans. Voor ontmoetingen of alleen dansen. Maar altijd in verbinding. Aan het eind vertraagt de dans en kun je verbinding maken met iets groters of diepers dat jou beweegt. Noem het Spirit of Liefde of Natuur.

Ik neem je mee en laat je vrij. Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg! “

*) De 5Ritmes zijn ontwikkeld door Gabrielle Roth.
Het is een prachtige simpele en helende dansmeditatie door 5 verschillende bewegingsvormen:
Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stil . Samen vormen ze een W A V E van energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Gevoelens, gedachten, sensaties in het lijf worden in beweging gebracht en zo ontwikkel je kracht, creativiteit en vrijheid. Het is actief bezig zijn en meditatie ineen. De dans van het moment, uniek, zoals alleen jij dit kan.

Vooraf aanmelden en betalen

Voor deze workshop moet je je vooraf aanmelden. Als er nog plek is, betaal je ook vooraf.  Dit gaat via een reserveringssite “SuperSaas”.
Je krijgt na jouw aanmelding sowieso bericht: je behoort tot de deelnemers of je staat op de wachtlijst. Meer informatie zie (klik op) de pagina “aanmelden en betalen”.

Annelies Verseveld

Gegevens

Datum:
3 juli 2021
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20

3812 NR
Amersfoort

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.