Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

een 5Ritmes workshop
met Mirjam van Hasselt

ontspanning in verbinding

Graag eerst aanmelden, lees daarvoor de aanwijzingen hier.
Vermeld je naam en telefoonnummer. Eventueel ook van de persoon die jij aanmeldt en voor wie je betaalt.

Mirjam van Hasselt

verzorgt voor ons op 17 oktober een uitgebreide 5Ritmes workshop die om 20 uur begint en doorgaat tot 22.30 uur. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop.

Thema van de avond is ontspanning in verbinding. Ontspanning om te beginnen in verbinding met je eigen lijf en alles wat daarin plaatsvind. Daarna ontspanning in verbinding met de ruimte om ons heen en met andere dansers.
Waar in ons lichaam kunnen we die ontspanning en verbinding met onszelf vinden? Waar verdwijnt die misschien. En hoe brengen we onszelf weer daarnaar terug. Om daarna ons mee te kunnen laten nemen door de dans die ontstaat.
Deze avond staat in het teken van een fysieke exploratie van ons eigen zijn om daarna tot een hele eigen expressie te kunnen komen.
We zullen ons in de avond laten meenemen in de 5Ritmes dans, 5 verschillende bewegingsvormen: Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte. Samen vormen ze een WAVE van energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Gevoelens, gedachten, sensaties in het lijf worden in beweging gebracht en zo ontwikkel je kracht, creativiteit en vrijheid. Het is actief bezig zijn en meditatie ineen. De dans van het moment, uniek, zoals alleen jij dit kan.

Mirjam van Hasselt

Mirjam van Hasselt is gefascineerd hoe beweging en contact met ons fysieke lichaam ons letterlijk meer vrijheid kan geven. In ons lichaam, maar ook in onze “mind”.
Ze geeft ruim 10 jaar de 5Rhythms in Nederland (Amsterdam, Hilversum en andere plekken) en in het buitenland.
5Rhythms gaan voor haar is essentie om het vinden van die (bewegings-) vrijheid. Los van de omstandigheden. In deze tijd voor ons allemaal een uitdaging.
Ze combineert dans ook met wijsheid van de Chakra’s yoga en meditatie.
Mirjam van Hasselt heeft een eigen coachpraktijk in Amsterdam.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.