Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Een workshop door Grazia Visser

Grazia bij DansJeVrij!

Het is lente, alles groeit en bloeit…

Het is lente. Uit een enkele cel en een enkel zaadje ontstaat een eigen uniek wezen. De takken van een boom groeien op elk haar eigen manier naar het licht en de wind laat haar dansen op haar eigen wijze. Zo ook zijn wij allen uniek en uniek in ons bewegen. Door onze dagelijkse routines gebruiken we slechts een beperkt bewegingsvocabulaire van wat we in ons hebben. In de workshop daagt Grazia je uit om je lichaam opnieuw te ontdekken en vanuit verstilling en verbinding met de omgeving te groeien en te bloeien tot je in verwondering je nieuw dans ontdekt….

In het laatste uur van deze avond draaien we prachtige muziek van DJ Caroline van een van haar topavonden, zodat je de workshop op een fijne manier kan integreren in de dans.

Zin om mee te doen? Stuur een mailtje aan Dans(at)dansjevrij(punt)nl (voor meer info zie de pagina over aanmelden en betalen)

Grazia Visser

Vanuit de dansante fysiotherapie, adem-ontspanningtherapie, natuurcoaching en jarenlange danservaring verbindt Grazia haar passies lichaamsbewustzijn, dans en natuur in haar workshops.

Gegevens

Datum:
19 juni 2021
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16

1411 HD
Naarden
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.