Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Esther Nederpelt
DJ: ‘outside the box’ – Reinier

tijd, ruimte en kracht in harmonie, spel en verbinding!

In deze dansworkshop verkennen we op een speelse en praktische manier zeer toepasbare tools om onze lichaams-danstaal rijker te maken, waarbij we de verruiming van ons dansvocabulaire met plezier én in een stroom van inspiratie op de dansvloer kunnen toepassen. Wat kunnen we allemaal met ons lichaam in de drie danselementen tijd, ruimte en kracht? En… durven we naar onze (eigen, unieke) uitersten te gaan en optimaal van ons lichaam te genieten?
RUIMTE: Verschillend gebruik van de ruimte, oh er zijn zoveel mogelijkheden! De rijkdom van het thema ruimte, zowel om ons heen als in ons lichaam zelf, is onbetwist eindeloos inspiratiemateriaal waar we de rest van ons dansleven plezier van kunnen ervaren.
TIJD: Diverse tijdsstructuren in de beweging geven veel mogelijkheid tot een palet aan kleuren in de beleving van jouw lichaam. Ook openen zij deuren tot spel in dans, zowel solo als in een duet of groep. Wat voor effect hebben deze tijdstructuren op jou als danser?
KRACHT: Wat is de zeggingskracht van een beweging eigenlijk en… wat is hierin mogelijk? Is er iets hierin onmogelijk ;-)? We zoeken in het thema kracht naar de balans tussen het luisteren naar de beweging en het aansturen van de beweging vanuit beeld, gedachtekracht en flow.

Kortom: bewustwording van tijd, ruimte en kracht in harmonie, spel en verbinding!

 

Esther Nederpelt

“Al 20 jaar werk ik met veel plezier als dansdocent (moderne dans, jazzdans). In mijn danslessen draag ik graag de visie uit dat beleving van de beweging, de techniek versterkt en andersom! Deze elementen samen geven ons vleugels! Daarnaast geeft ik meditaties en studeer ik dit jaar af aan de energieopleiding Geestelijke Heelkunde. Al deze elementen verbind ik met elkaar in een dansante workshop speciaal voor DansJeVrij!”

 

 


En de avond wordt vervolgd door de verrassende muziek van DJ ‘outside the box’ – Reinier

Gegevens

Begin:
5 januari 2019
Einde:
6 januari 2019

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 18 =