Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

na een korte inleiding, DJ Marold!

Geniet van het Vrij Dansen!

Dat is waarvoor het als team organiseren in Amersfoort en hier in Naarden. Een dansplek waar de zeer afwisselde muziek van klassiek tot pop/house, van melodisch tot experimenteel, van vloeiend tot staccato je uitdaagt. En die afwisseling hopen wij ook op in de dans van een ieder op eigen wijze terug te zien.

Wat kun je allemaal verstaan onder vrij dansen?

DansJeVrij! is een plek waar het vrij dansen op blote voeten (of zacht dansschoeisel) alle ruimte krijgt.
Vrij dansen is los van traditie en vorm en toch altijd met zorg voor jezelf en respect voor alle andere dansers. Omdat we als dansende, bewegende mensen allemaal anders zijn, alleen al in onze fysieke en muzikale mogelijkheden.

En toch kun je met iedereen dansen, of niet

Heerlijk om met jezelf, in je eigen ruimte, jouw beweging te voelen, te uiten! Heerlijk ook om daar ongestoord in te mogen zijn. Krijg je een uitnodiging om samen te dansen, kun je dat met vriendelijkheid afwijzen? Hoe doe je dat?

Zo belangrijk om je eigen grens te bewaken, die aan te geven, dus dansend het gesprek aangaan. Zonder woorden dan, wel in beweging, in gebaar. Hoe doe je dat?

Of je danst met een partner, of met meer dan één. Kan dat ook bij snelle ritmische muziek? Hoe doe je dat?

De vloer is altijd aanwezig, je vaste danspartner zeg maar. Niet alleen voor je voeten, ook voor je handen, je rug… Kan dat, hoe doe je dat? Wat vind jij ervan dat mensen ook bijvoorbeeld liggen, rollen, buigen, stil staan?

Daarom vanaf 20u een korte inleiding…

Om van elkaar en met elkaar te leren, te ontdekken, te inspireren, hebben we in Naarden voordat het vrije dansen begint, een korte inleiding. Iemand van ons team, of een andere ervaren vrij-danser, vragen wij om dit te verzorgen.

Daarin laten we je graag beleven hoe je kunt dansen in contact met jezelf, de ander en dat altijd ook de vloer  je danspartner is.

En ben jij zeer bekend met het vrije en bewuste dansen, voel je uitgenodigd om juist dan bij de inleiding mee te doen en je ervaring in te zetten. Want we zijn allemaal een bron van inspiratie!

Ben je onbekend of zoekende in het vrij dansen, neem dan alsjeblieft deel aan de inleiding.

De dansavond met DJ Marold begint om 20.30u en eindigt om 23u

We hopen met een grote groep de avond om 20 uur te starten; de zaal is open vanaf 19.30u
En om 23u na de laatste klanken, een kort gezellig samen-zijn!

Gegevens

Begin:
18 mei 2019
Einde:
19 mei 2019
Kosten:
€15
Site:
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + dertien =