Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Janna van Leeuwen
DJ Reinier ‘outside the box’

bewegen door licht en duister

Butoh-dans
Een workshop door Janna.


En de avond wordt vervolgd door de muziek van DJ ‘outside the box’ – Reinier dit keer is de keuze geïnspireerd door Water in al zijn verschijningsvormen.


Een kennismaking met Butoh: een Japanse dansvorm ontstaan na de 2e Wereldoorlog. En deze dans gaat tegen alle conventies in. Waar de westerse dans is gericht op schoonheid en perfectie, gaat Butoh op zoek naar schaduw en lelijkheid.

De belangrijkste tool die we gebruiken is: aandacht. We laten onze mentale constructies zoveel mogelijk achter ons en creëren openheid voor wat zich in ons lijf aandient. Met behulp van theatrale aspecten verkennen we verschillende kanten van het mens-zijn. We bewegen door licht en duister, en betrekken de stem actief bij de dans.

De workshop wordt ondersteund door muzikale duizendpoot Luuk Lenders. Hij zal zorgen voor een uitnodigend, stimulerend of juist heel subtiel klankentapijt met zijn vele fluiten, accordeon en andere klanken.

Over Janna 

“Het werk van Armand van den Hamer vormt de belangrijkste basis voor mijn workshops. Verder heb ik ruime ervaring in dans, lichaams- en aandachtswerk, en ben ik een fanatiek zelfonderzoekster. Werken met dans en stem is voor mij het middel om dingen op zijn plek te laten vallen, en het leven vanuit een breder perspectief te kunnen zien dan puur het mentale en emotionele.”

zie verder dansenstemwerk

Gegevens

Begin:
2 maart 2019
Einde:
3 maart 2019

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =