Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Katharina Amaya
DJ: ‘outside the box’

the polarity play of twisting en flowing

We starten met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende muziekstijlen. Je danst op opdrachten rond het thema van de workshop, waarin jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte krijgen, van vrij, uitbundig, krachtig, speels, met focus en in contact, tot sensitief, energetisch en verstild.

Soul Dance is ontstaan vanuit mijn achtergrond en passie voor creatieve dans, authentic movement, lichaams- en energiewerk en spirituele zoektocht. Creatief bewegen, het ontdekken van nieuwe bewegingen en meer contact met je ziel verruimen je geest, brengen gronding, openen je hart en laden je op.

Katharina

Katharina Amaya Brinckmeier woont in Haarlem. Daar heeft zij een holistische coachingspraktijk, SoulSynergy.
“Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten. Al snel voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van ledematen. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan.”

Mijn opleidings- en trainingsachtergrond zijn:
Docente Bewegingsleer, instructeur Bewegingsanalyse van R.v. Laban, ADIM Bewegingstherapie, Creatieve Dans, Mime, Biodanza, Authentic movement, Holistische Coaching & Procesbegeleiding, Energetisch healingwerk, Hartcoherentie coaching


De muziek van deze avond is van DJ Reinier ‘outside the box’. Een mix van muzikale herfstbladeren en verwarmende klanken.

 

Gegevens

Begin:
20 oktober 2018
Einde:
21 oktober 2018

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16

1411 HD
Naarden
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × vijf =