Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Marold Emmelkamp
DJ Reinier ‘outside the box’

Marold Emmelkamp

Dans met de heelheid in je!


Na de workshop wordt de avond vervolgd door de muziekkeuzes van de huis-DJ Reinier ‘outside the box’


Movement Medicine is een hedendaagse sjamanistische dans-practice, die gebaseerd is op oude wijsheid en moderne kennis over transformatie, heling en verandering.
Het ondersteunt jou om gegrond en wakker aanwezig te zijn in jouw lichaam en op deze aarde; om vanuit jouw kracht en gevoeligheid te leven; om jezelf lief te hebben zoals je bent en jezelf te open voor het ongekende potentieel dat door jou gemanifesteerd wil worden; om Lichaam – Hart – Mind samen te laten bewegen, waardoor intuitie, instinct en intelligentie wakker worden in jouw dans;

Tijdens deze workshop wordt je uitgenodigd om de Heelheid in je te ontdekken, je ermee te verbinden en je er door te laten dansen. Onder onze verwondingen, onze fuck-ups en onze neuroses beweegt nog steeds de “Ongebrokenheid van het Leven”. Door ons hiermee bewust te verbinden, brengen we heelheid in ons dagelijks leven en de wereld om ons heen. We zullen diep dansen op stevige beats en gevoelige muziek.

JE BENT EEN EXPRESSIE VAN HET LEVEN ZELF. WEES WELKOM!

Marold Emmelkamp creëert al meer dan 10 jaar dans-ruimtes voor heling, transformatie, persoonlijke groei en collectieve evolutie. Hij gebruikt daarvoor Movement Medicine en andere sjamanistische rituelen, goede muziek en beats, humor en zijn gepassioneerde hart. Marold heeft gestudeerd bij vele begenadigde (sjamanistische) leraren en is een gecertificeerd Movement Medicine teacher.

Meer over Marold is hier te lezen.

Gegevens

Begin:
7 september 2019
Einde:
8 september 2019
Kosten:
€17

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =