Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De workshop
met Marold Emmelkamp is geannuleerd

Marold Emmelkamp

Helaas… de workshop is geannuleerd

Unity & DisDancing, een Movement Medicine Dansworkshop IS GEANNULEERD

Graag eerst aanmelden, lees daarvoor de aanwijzingen hier.
Vermeld je naam en telefoonnummer. Eventueel ook van de persoon die jij aanmeldt en voor wie je betaalt.

met Marold Emmelkamp

Ondanks het feit dat de Covid-regels  de dansvloer in haar greep houdt, zullen we dansen. Meer dan ooit zullen we dansen. Met alle ruimte voor de woede, de frustratie, het verdriet, als je dat voelt over deze regels, zullen we de dans vinden die onze menselijke Spirit waardig is.
Deze dansavond combineert de vrijheid van extatische dans met de diepte van Movement Medicine. Het is een dansreis die we met elkaar maken! Om voorbij te gaan aan de afgescheidenheid op de dansvloer en in ons hart, en te dansen in een veld van éénheid en verbinding.

Movement Medicine is een sjamanistische dans-practise, die erop gericht is om meer aanwezigheid, kracht en focus te cultiveren in de kern van je wezen. Marold Emmelkamp creëert veilige dansruimtes (workshops en ceremonies) voor heling, transformatie en zelfonderzoek. Zodat jij een leven kan vormgeven dat waarde heeft voor jou. Hij doceert al meer dan 10 jaar Movement Medicine in binnen- en buitenland.

meer info: www.maroldemmelkamp.nl

Gegevens

Datum:
7 november 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.