Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Rens Meijkamp
DJ: Marold

Tantric Dance

Your Sensual Nature

Rens Meijkamp geeft samen met Mariska van Veenen een Tantric Dance Workshop bij Dansjevrij vanuit het thema “Your Sensual Nature”.

Als we door de harde schil van ons Ego heen bewegen, komen we in het veld van oneindige mogelijkheden. Het is het veld van genieten van Liefde, Lijf en Leven, het veld van samenzijn met alles en iedereen, het veld van “Your Sensual Nature”.

Laten we kijken of we samen een dansje daar kunnen maken?!

Om door de harde schil van ons Ego te kunnen heen bewegen, zullen we er eerst bij moeten stilstaan. We zullen onszelf moeten erkennen in wie we nu zijn en hoe we onszelf beteugelen. Compassie voor onszelf is de sleutel tot het openen van ons hart.

Tantric Dance is een speelse, creatieve vorm voor improvisatiedans. We beogen met Tantric Dance om te kunnen openen in bewustzijn, vrijer te kunnen worden in zelfexpressie en voluit te kunnen genieten van jezelf en het contact met de ander.

Klik op deze link en lees meer over Tantric Dance.

Your Sensual Nature

Rens Meijkamp

Mijn ontwaken is begonnen in 1991 met het boekje van Osho dat op mijn pad kwam: “From sex to superconsciousness”. Vooralsnog was het een onbegrijpelijk geschrift dat desondanks vonkte in mij. Het heeft me 20 jaar persoonlijk onderzoek gekost voordat ik mijn levensenergie bewust kon gaan ervaren en hoe het samenspel van man en vrouw ook een spiritueel pad kan zijn.

Naast Tantric Dance teacher ben ik lichaamsgericht psychotherapeut, trauma therapeut en (transformatie)coach. Uiteindelijk zoek ik naar ‘creation through passion: Hoe kunnen we onze unieke essentie tot expressie brengen in dit leven? Het volledig belichamen van je levensenergie is, volgens mij, daarvoor essentieel.

Samen met mijn partner, Mariska van Veenen (1972), geef ik invulling aan www.TheartofbeingYOU.nl Dat is een huis voor training en begeleiding waardoor mensen meer in contact kunnen komen met hun essentie, met datgene waar ze van gaan groeien en bloeien, met de levenslust in je eigen lijf.

www.dansdoorhetleven.nl


De muziek van deze avond is van DJ Marold!

 

Gegevens

Begin:
19 januari 2019
Einde:
20 januari 2019

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16

1411 HD
Naarden
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vijf =