Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Katharina Amaya
DJ: Carolien

Workshop thema: the polarity play of twisting en flowing.

Soul Dance is een dansvorm waarbij je vrij, uitbundig, krachtig, speels, sensitief en energetisch, met focus en in contact, jouw hele palet aan expressie en potentieel danst. Leer de verfijnde bewegingen van binnenuit waar te nemen en in beweging te brengen.
Soul Dance is ontstaan vanuit passie voor creatieve dans, authentic movement, lichaams- en energiewerk en een spirituele zoektocht.

Hoe ziet een Soul Dance workshop er uit?

We starten met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen. Ik maak gebruik van verschillende muziekstijlen. Iedere workshop heeft een specifiek thema. Deze workshop heeft als thema: the polarity play of twisting en flowing.

Je danst op opdrachten rond het thema van de workshop waarin jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte krijgen. Via een korte, meditatieve reis naar binnen om jezelf te verruimen ga je jezelf openen om je door jouw grotere JIJ, je essentie, te laten bewegen vanuit jouw unieke flow. Vandaar kom je weer zachtjes ‘terug’ om jouw potentieel te aarden in je eigen ritme en contact met je mededansers. We sluiten af met de hele groep in een cirkel.

Wat kan Soul Dance voor je doen?

Creatief bewegen, het ontdekken van nieuwe bewegingen en meer contact met je innerlijk zelf, verruimen van je geest, het brengt gronding, opent je hart en laadt je op!

Gegevens

Begin:
21 oktober 2017
Einde:
22 oktober 2017

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =