Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Katharina Amaya
DJ: Carolien

Workshop thema: the polarity play of twisting en flowing.

Soul Dance is een dansvorm waarbij je vrij, uitbundig, krachtig, speels, sensitief en energetisch, met focus en in contact, jouw hele palet aan expressie en potentieel danst. Leer de verfijnde bewegingen van binnenuit waar te nemen en in beweging te brengen.
Soul Dance is ontstaan vanuit passie voor creatieve dans, authentic movement, lichaams- en energiewerk en een spirituele zoektocht.

Hoe ziet een Soul Dance workshop er uit?

We starten met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen. Ik maak gebruik van verschillende muziekstijlen. Iedere workshop heeft een specifiek thema. Deze workshop heeft als thema: the polarity play of twisting en flowing.

Je danst op opdrachten rond het thema van de workshop waarin jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte krijgen. Via een korte, meditatieve reis naar binnen om jezelf te verruimen ga je jezelf openen om je door jouw grotere JIJ, je essentie, te laten bewegen vanuit jouw unieke flow. Vandaar kom je weer zachtjes ‘terug’ om jouw potentieel te aarden in je eigen ritme en contact met je mededansers. We sluiten af met de hele groep in een cirkel.

Wat kan Soul Dance voor je doen?

Creatief bewegen, het ontdekken van nieuwe bewegingen en meer contact met je innerlijk zelf, verruimen van je geest, het brengt gronding, opent je hart en laadt je op!

Gegevens

Begin:
21 oktober 2017
Einde:
22 oktober 2017

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16

1411 HD
Naarden
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × drie =