Graag reserveren voor de workshop. We hanteren een maximum aantal dansers.

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Reserveren en te betalen gaat via deze link bij Hipsy.nl

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Marjon van Opijnen |
DJ: Marleen

Breathing into playful dance

Marjon van Opijnen beweging


Workshop –
Embodiment Dance

Playfulness of speelsheid is onze kwaliteit iets te doen gewoon voor de fun met een bepaalde lichtheid en onbevangenheid. Het is onze bijna kinderlijke nieuwsgierigheid in het moment naar dat wat is. Met speelsheid kunnen we ook nieuwe mogelijkheden ontdekken in beweging en dans. In de workshop gaan we hier o.a. met verschillende speelse ademoefeningen contact mee maken. Immers, des te vrijer onze adem, des te makkelijker we onze speelsheid tot uitdrukking kunnen brengen alleen en in contact. Vraag je je af hoe dat zit met de relatie tussen adem en speelsheid, hou dan een moment je adem in en probeer tegelijkertijd een speelse glimlach op je gezicht te toveren. En?

Marjon van Opijnen

Ik geloof dat ons lichaam de fysieke expressie is van onze emoties, onze gedachten, en ook van onze essentie, onze bron van inspiratie en creativiteit. Ons lichaam is ons vehicle om te doen wat we te doen hebben en het is ook een enorme bron van wijsheid, het is altijd in het moment en ongecensureerd in wat het laat zien. Ik heb het Embodiment Lab opgericht om een plek te creëren waar we het contact met ons lijf kunnen (her)ontdekken, de kracht en wijsheid die het in zich heeft kunnen voelen en onderzoeken, en contact kunnen maken met de kompas die ons lichaam is.

Dans is hierbij een belangrijke ingang, omdat we via de dans de spontane, intuïtieve bewegingen van ons lijf tot expressie kunnen laten komen, precies zoals het zich laat zien in het moment.

Als lichaamsgericht trainer, adem- en traumacoach geef ik ademsessies en ademworkshops en lichaamsgerichte trainingen aan professionals en individuen.


En de avond wordt vervolgd door de muziekkeuzes van DJ Marleen. Beweeg op verrassende wereldmuziek, klanken uit de neo-tango, kortom een afwisseling van energie!

Gegevens

Begin:
7 juli 2018
Einde:
8 juli 2018

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Iedere 1e zaterdag: in AMERSFOORT
De 3e zaterdag: in NAARDEN m.u.v. zomervakantie

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *