Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor deze aanwijzingen

Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Voor meer info klik op de titel van de workshop.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Marlie Wetemans
DJ: Petro

Biodanza workshop door Marlie Wetemans

 

De Tijger

Dieren leven vanuit hun instincten. In Biodanza ontdekken, ervaren en voeden we onze instincten waarbij de eigenschappen van een aantal dieren als leidraad wordt genomen. De tijger staat voor moed en bescherming.

In deze actieve dansworkshop zullen we op een intense manier bewegen en oefenen met de krachtige eigenschappen en uitstraling van een tijger zoals kracht, flexibiliteit, waakzaamheid, aanval-verdediging en snelheid-rust.

Na de workshop zul je je vitaal, krachtig en opgewekt voelen.

Biodanza werkt met een combinatie van beweging-dans, contact en mooie muziek. Het geeft je levenskracht, verdieping en je wordt er blijer en vrijer van! Het doet je bewustzijn groeien en leert je communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Tijdens de opleiding tot biodanza docent heeft Marlie zich gespecialiseerd in het onderwerp vitaliteit.  Marlie werkt met een combinatie van beweging-dans, contact en mooie  muziek. Het geeft je levenskracht en verdieping. Het doet je bewustzijn groeien en leert je over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Marlie Wetemans, is gecertificeerd Biodanza docent en liefdescoach. “Door jarenlange Biodanza ervaring ben ik steeds meer in contact met mezelf en m’n omgeving. Mijn levensvreugde neemt toe door het dansen en het plezier wat ik er aan beleef. Elke keer dat ik dans gaat mijn hoofd leeg. Door Biodanza groei ik in liefde, in vertrouwen en levensvreugde. Een ervaring die ik graag wil delen met andere mensen”. “Ik geniet enorm van de wekelijkse  Biodanza avonden die ik geef in Almere en Weesp, de liefdesdansdagen ‘Het mysterie van liefde’ en de jaarcyclus ‘Leven met de seizoenen Biodanza & Healing Tao”.

Informatie over haar lessen vind je op www.biodanzametmarlie.nl. Informatie over liefdescoaching vind je op www.liefdescoaching.nl.

 


En de avond wordt vervolgd door DJ Petro met eigenzinnige ritmes, beats en verrassende muziek!

Gegevens

Begin:
6 oktober 2018
Einde:
7 oktober 2018

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20

3812 NR
Amersfoort

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
Hipsy danskalender
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers
bewust amersfoort

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − elf =