Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Natanja ten Boeft
DJ: Marold

Uit het hart, naar het hart, met het hart, in het hart

En vooral nooit zonder het hart

Ons hart: het klopt al vanaf zo’n 20 dagen na de bevruchting als we als embryo 4 mm lang zijn. En het blijft kloppen tot ons leven hier op aarde eindigt. Door alles heen. Door goede tijden en slechte tijden, alle ups en downs die onze levens tellen. Met een enorme en zelfstandige kracht en een geruststellend constant ritme.

Het hart is ook: op onze tong, onder de riem, van de zaak. We dragen het hoog of op de tong, het zinkt in de schoenen en we dragen het iemand toe. Als we onze ziel er aan verbinden hebben zit het snor met de passie en met onze nieren erbij kunnen we er helemaal voor gaan…

Het hart beweegt ook, in zichzelf, in de borstkas en in de ruimte. Het klopt, verbindt, doet stromen, verwarmt en pompt.

Het hart is moed, passie, compassie, liefde en kwetsbaarheid.

In deze les zetten we het hart in de zon van de aandacht. We tunen in op de kleine dans van zijn beweging en gaan van daar naar de grotere bewegingen van het kloppen, pompen en stuwen. We verbinden de anatomie met het gevoel van het hart en de dans die dat in de ruimte geeft.

En vooral en door alles heen: we laten het kloppen en stromen, alleen en in contact met anderen.

Natanja den Boeft

Gegevens

Begin:
16 december 2017
Einde:
17 december 2017

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 17 =