Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Renée Mars
DJ o’ Nysos

Biodanza workshop van Renée Mars

Na zomeren
Na een lange en warme zomer(vakantie) beginnen we in september weer met ‘het gewone’ leven. Hoe kun je in die dagelijkse ‘routine’ de verbinding behouden met jezelf en dat wat jouw leven verrijkt?!

Biodanza is een geweldige manier om je gewaar te worden van hoe het met jou is. Je kunt je op diepere lagen verbinden met jezelf. Zo wek je al dansend de natuurlijke stroom van leven en in die flow kun je ervaren je wat jou nu past. In Biodanza verbinden we ons met onszelf en ook met elkaar, in alle vrijheid en openheid. Dansend kun je ontdekken hoe het kan stromen in jou en ook tussen jou en een ander. De dans is een geweldig middel om jezelf (en elkaar) te ervaren op lagen die we in het “gewone leven’ niet zo gewend zijn.

Renée Mars, Biodanzadocent en Stembevrijder
Al meer dan 10 jaar geef ik met veel plezier Biodanza in Utrecht en Culemborg. Daarnaast werk ik sinds vijf jaar als Stembevrijder, en soms combineer ik beide. Bijvoorbeeld in een training van 7 zondagen gebaseerd op de Latifa (start 30 sept. 2018, 1 x per maand) of in een Vol
Leven weekend (22- 24 mrt 2019). Stem en dans zijn verbonden met wie jij wezenlijk bent, en daarom ook zo geschikt om uitdrukking
te geven aan wat er in jou leeft. En zo kun je dansend en zingend steeds meer JIJ worden en leven
zoals het jou past. Kijk op www.reneemars.nl voor meer informatie.


En de avond wordt vervolgd door de intense klanken en poëtische ritmes van DJ o’ Nysos

Gegevens

Begin:
15 september 2018
Einde:
16 september 2018

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =