Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Renée Mars
DJ: Aloes

Biodanza workshop van Renée Mars

Aan het begin van deze decembermaand gaan we er ook bij DansJeVrij! een feestje van maken. Het is bijna Sinterklaas, inmiddels wat bezoedeld door de Zwarte Pieten discussie, maar van oorsprong toch een feest om elkaar in het zonnetje te zetten en liefdevol op de hak te nemen. Een bijzonder feest dat uitnodigt om je creativiteit en liefde te laten spreken.En dat is wat we in deze Biodanzaworkshop gaan doen, we delen onze creativiteit en liefde al dansend en daarin worden we ontvangen. Zo kunnen we ontdekken dat wij het cadeau zijn, precies om wie we zijn, in onze eigenheid, in onze unieke expressie van leven.
Ik verheug me erop dit met elkaar te vieren en het cadeau dat we zijn, uit te pakken.

Renée Mars is al ruim 10 jaar Biodanzadocent, Stembevrijder en Therapeut/Coach, “Ik vind het prachtig om te zien hoe dans en stem mensen uitnodigt om uitdrukking te geven aan wat er in hen leeft. Hoe de dans en stem je verbindt met je gevoel en met wat in dit moment werkelijk van belang is”. Renée geeft wekelijks Biodanza en Stembevrijding in Utrecht en Culemborg. Ook geeft zij verdiepingsweekenden, vakanties en jaartrainingen, soms combineert zij daarin stem en dans. Zie verder de site van Renée Mars

Gegevens

Begin:
2 december 2017
Einde:
3 december 2017

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 16 =