Graag aanmelden voor een heerlijke dansavond!

Lees daarvoor de aanwijzingen. Prijs voor de hele avond is €17 wanneer je vooraf reserveert en betaalt. Reserveer je liever niet of wil je annuleren? Lees dan verder helemaal onder aan deze agenda.

Neem je deel aan de workshop, kom dan alsjeblieft op tijd. Je kunt een kwartier voor aanvang al de zaal ingaan.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Sebas van Wetten |
DJ: Marold

Sebas van Wetten

Onze dans een dialoog
Vertel jij vloeiend, dan dans ik rond
Dwarrelen jouw voeten, dan fluisteren mijn handen.
Ik speel – ik dans ons avontuur.

“Stromende ruimte”

Een (Contact-) Improvisatie workshop door Sebas van Wetten.  Het wordt een speelse workshop als opwarming voor de DansJeVrij! dansavond.
In de workshop onderzoeken we:
– Hoe kan ik op verschillende afstand mee-bewegen met anderen, of ook er tegenin?
– Hoe kan ik afstemmen op een andere danser(s) en ook mijn eigen bewegingen laten stromen?

Contact-Improvisatie is een dansvorm, waarbij je speelt en improviseert met het contact. Vaak is het een contact in de vorm van aanraken: volgen met een hand of arm; of meer met leunen, steunen of rollen met/langs een andere danser. Je gebruikt het aanraakpunt om elkaar te leiden, en vooral te volgen. En om op elkaar te reageren. Maar ook met meer afstand kun je dansen & improviseren in en rondom elkaars ruimte.

Dat laatste gaan we in deze workshop vooral gebruiken.
Kun jij je laten inspireren door de vorm en beweging van de ruimte om anderen; door het ‘bewegend landschap’? En kun je de héle ruimte gebruiken, dichtbij en veraf en van hoog tot laag? Spiralend, kronkelend, wervelend, stromend, …..
Eerst proberen we dit uit in onze eigen ruimte (om goed contact te kunnen houden met ons eigen lichaam), en daarna met/bij/rondom elkaar.
Kortom: een workshop om meer mogelijkheden te verkennen om dansend op anderen te reageren. En genoeg te ontdekken, uit te proberen en om mee te spelen!

Meer informatie over Sebas en zijn danslessen is te vinden op zijn site dansavontuur.nl


En de avond wordt vervolgd door de verrassende muziek van DJ Marold

Gegevens

Begin:
7 april 2018
Einde:
8 april 2018

Locatie

De Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Wil je niet vooraf betalen of reserveren, dan kun je op de bonnefooi komen. Je betaalt dan €20 bij de kassa (graag gepast) en je kunt alleen meedoen als er genoeg ruimte is. We noteren wel je naam en telefoonnummer. We hanteren een maximum aantal bezoekers. Accepteer dus dat het onzeker is om mee te kunnen dansen. Of dat je pas mee kunt dansen wanneer iemand vertrekt.

Annuleringsregeling

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen wel een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur altijd een mail naar amersfoort@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Ook vragen wij je in de reserveringsagenda je opgave te verwijderen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de dansavond. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen, indien van toepassing.

Wie wil er nu niet “gratis” dansen?

Wanneer je wilt meehelpen bij de praktische organisatie van de dansavonden (opbouwen, opruimen, tussendoor een taakje), stuur dan een mailtje naar amersfoort@dansjevrij.nl. Voor die avond dat je helpt is het vrij entree, vanzelfsprekend. En voor elke twee avonden dat je helpt in Amersfoort, geven we je ook een ticket voor een dansavond in Naarden!

Onze afspraken in de danszaal:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.

We hanteren afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. Lees onze tips en afspraken daarvoor.

vrij dansen en tegelijk mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Wanneer er beperkingen zijn, zullen wij die als organisator duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop/dansavond met al het voorgaande rekening te houden en de aanwijzingen van workshopdocent en team DansJeVrij! op te volgen.

Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Fijne dansavond!

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =